| Cerere Admin AmericanuXXL | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
AmericanuXXL
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 34 Localitate : timisoara Joburi/Distractii : fotbal Stare de spirit : prietenos Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Cerere Admin AmericanuXXL Mar Iul 22, 2008 2:35 am | |
| Nume:Kareka Prenume:Alexandru Ani:18 Tara:Romania Localitate:Timisoara Nickname:AmericanuXXL Vechime Counter Strike: 3 ani Detinator Steam: nu acuma trebuie sami cumpar
imi place foarte mult servaru si vreau sa precizez dc vreau admin :sunt dispus sa stau pe sv:10 ore pe zii deoarece am piciorul rupt si stau pe comp imi place foarte mult servaru si vreau sa ajut cum se poate owneri ,admini si jucatori stiu regulile servarului comenzile toate le stiu as dori functia de god daca se poate Va multumesc anticipat promit ca nu o sa va dezamagesc | |
|
| |
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin AmericanuXXL Mar Iul 22, 2008 3:07 pm | |
| Sincer sa fiu nu ma pot indoi de tine, dar un singur lucru am de spus, Respecta regulile si te vom respecta Vreau sa spun ca, cererea este foarte buna chiar mi-a placut Insusirea: Va multumesc anticipat promit ca nu o sa va dezamagesc si speram ca nu ne vei dezamagii. ---------------------------------------------------------- Dami te rog PM cu User si Parola... | |
|
| |
snAKe
Numarul mesajelor : 28 Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin AmericanuXXL Mar Iul 22, 2008 3:33 pm | |
| Io momentan nu lam vazut pe srv in cele 4 zile a mele;)) | |
|
| |
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin AmericanuXXL Mar Iul 22, 2008 5:47 pm | |
| Nici eu nu lam prea vazut dar mi-a placut cererea lui, spunea ca se va tine de cuvant, bine inteles asa zic toti dar sa speram ca nu va fi probleme referitoare la AmericanuXXL... | |
|
| |
AmericanuXXL
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 34 Localitate : timisoara Joburi/Distractii : fotbal Stare de spirit : prietenos Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: va multumesc incodata Mar Iul 22, 2008 5:47 pm | |
| | |
|
| |
dE3L Admin
| |
| |
snAKe
Numarul mesajelor : 28 Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin AmericanuXXL Mar Iul 22, 2008 6:52 pm | |
| | |
|
| |
fortza^poli
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin AmericanuXXL Mar Iul 22, 2008 7:13 pm | |
| propun micsorarea de la god la moderator nu cunoaste regulile nu le aplica klumea deci......si el si snake nu au dar rr nici unu dintre ei la plansa de camp nu mai zic | |
|
| |
AmericanuXXL
| Subiect: topic cloded Mar Iul 22, 2008 9:37 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin AmericanuXXL | |
| |
|
| |
| Cerere Admin AmericanuXXL | |
|