snAKe
Numarul mesajelor : 28 Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: snAKe sarpele vIItorului:D:)) Mar Iul 22, 2008 7:33 pm | |
| Pai dupa vreo 2-3 saptamani dak vre dEel putem sa infintam clanul Serverului si Forumului 4Games | nume ,dar tr oameni buni cu steam on iar pt asta se ocupa dEel sa aleaga jucatori as zike 5 titulari si 2 rezerve k numa dak vrea sa aprobe dEel mEEsajul dar pt mn e un Pro ! mZZ anTiciPat | |
|
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: snAKe sarpele vIItorului:D:)) Mar Iul 22, 2008 7:44 pm | |
| Asa m-am gandit si eu la inceput dar acuma cum sunt in clanul V4L nu am idee ce sa fac :-??, poate reusim sa vb. cu Poli de operatiunea aceasta. | |
|
UNIQUE
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 33 Localitate : In al 9-lea cer Stare de spirit : Ocupat Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: snAKe sarpele vIItorului:D:)) Vin Iul 25, 2008 12:52 am | |
| Puteti sa incepeti "Recrutarea" ... in timp ce jucati pe server puteti intrba playerii ( nu orice player ) daca ar fi interesati de inscrierea in clanul vostru ... daca reusiti sa infintati clanul va provoc la un meci | |
|
pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: snAKe sarpele vIItorului:D:)) Sam Iul 26, 2008 1:39 am | |
| Ar fi fain sa fie asa eu am steam | |
|
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: snAKe sarpele vIItorului:D:)) Sam Iul 26, 2008 1:08 pm | |
| Ma mai gandesc la asta... | |
|
pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: snAKe sarpele vIItorului:D:)) Sam Iul 26, 2008 1:09 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: snAKe sarpele vIItorului:D:)) | |
| |
|