Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nesimtire pe fata

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Nesimtire pe fata Empty
MesajSubiect: Nesimtire pe fata   Nesimtire pe fata Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 1:43 am

Nesimtire pe fata din partea dlului De3l Wink) o fi el owneru unei "comunitati" Wink) daca si asta e comunitate eu ma fac preot Wink)da` asta e alta poveste ... De3l esti 1 nesimtit fiindk nu ai curajul sa te confrunti cu mine .. civilizat fara injuraturi fiindk eu consider k nu ai vrea sa te injosesti atata.. Te reclam fiindk nu i`ai facut poze lui decent .. ce scriai tu in regulamentu ala ? k un ban se da dupa ce se fac 4 poze.. u nu vezi k esti nesimtit ? k scrii ceva si nu respecti ?ma dezgusti .. suferi fiindk esti owner Smile) a .. de ce ai sters repede topicul meu ? k am spus adevarul in privinta ta ? k joci cu wall ? pai asa este iesi cu tinta direct pe om .... ma dezgusti
Sus In jos
dE3L
Admin
dE3L

masculin Numarul mesajelor : 192
Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC
Data de inscriere : 20/07/2008

Nesimtire pe fata Empty
MesajSubiect: Re: Nesimtire pe fata   Nesimtire pe fata Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 4:25 pm

Ma cretinule tu cred ca nu ai auzit de casti, dar de astazi inainte tu nu mai calci pe server iti garantez eu...
Sus In jos
http://a4games.tk
AmericanuXXL

AmericanuXXL

masculin Numarul mesajelor : 22
Varsta : 34
Joburi/Distractii : fotbal
Stare de spirit : prietenos
Data de inscriere : 22/07/2008

Nesimtire pe fata Empty
MesajSubiect: dc am primit bann   Nesimtire pe fata Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 4:27 pm

deel zimi si mie dc am primit ban
Sus In jos
dE3L
Admin
dE3L

masculin Numarul mesajelor : 192
Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC
Data de inscriere : 20/07/2008

Nesimtire pe fata Empty
MesajSubiect: Re: Nesimtire pe fata   Nesimtire pe fata Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 4:31 pm

Citeste postul meu, si te rog nu mai posta in alt topic.
Sus In jos
http://a4games.tk
Continut sponsorizat

Nesimtire pe fata Empty
MesajSubiect: Re: Nesimtire pe fata   Nesimtire pe fata Icon_minitime

Sus In jos

Nesimtire pe fata
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: A4games Forum :: Cos de reciclare-
Mergi direct la: