BauBau
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 34 Localitate : Re$ita Joburi/Distractii : PC / Biliard / Carti Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: In legatura cu srv Mier Iul 23, 2008 7:46 pm | |
| Nickname:BauBau Motivul:frate azi am jucat vreo 6 ore pe srv si au intrat cam 4 admini din care 3 au stat 5 minute si au iesit doar 1 a stat cat de cat tot iesea sau statea afk.....si in timpul asta intrau codati cu galeata....! gasiti si voi o solutie | |
|
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: In legatura cu srv Mier Iul 23, 2008 9:35 pm | |
| Bine ca mi-ai spus asta, vrem sa cautam admini foarte punctuali si ne cerem scuze in privinta codatilor, dar vom face tot posibilul incat sa gasim o solutie pentru ei... | |
|
UNIQUE
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 33 Localitate : In al 9-lea cer Stare de spirit : Ocupat Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: In legatura cu srv Vin Iul 25, 2008 1:00 am | |
| Daca ati citit la reguli ... "Un admin este obligat sa aiba uptimeul pe zi pe server minim 3 ore" ... daca adminii actuali ar fi respecat aceasta regula nu cred ca mai exista un codat pe server ... dar oricum ... playeri trebuie sa stie ca si ei au puterea de a da un jucator afara dar asta impreuna ... exista "comenzile" pentru playeri "vote kick" si "vote ban" ...
Ultima editare efectuata de catre UNIQUE in Sam Iul 26, 2008 1:10 pm, editata de 1 ori | |
|
pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: In legatura cu srv Sam Iul 26, 2008 12:53 pm | |
| Bine zis cam asa si este 3 ore | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In legatura cu srv | |
| |
|