pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Cerere admin uCiGaSu Vin Iul 25, 2008 11:04 pm | |
| Nume: Ghiurco Prenume : Vlad Ani: 15 aproape 16 Tara: Romania Localitate: Oradea Nickname: uCiGaSu am mai jucat cu mai multe stie d3El Vechime Counter Strike: 7 sau 8 ani cu pauze Vechime pe Server: 1 saptamana si cateva zile Detinator Steam: Da am de la mIkY ID-ul de Steam: alex_gherman68 ID-ul de Y!M: jupanu_vlad_2008
Azi atatia codati or jucat seara cei de pe top10 sunt codati aproape toti sa stiti asta apropo daca imi dai admin d3El nu o sa ai codati pe srv si stiu admina daca nuh treaba tah | |
|
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: Cerere admin uCiGaSu Sam Iul 26, 2008 7:14 pm | |
| Sincer sa fiu adminul am vrut sa til dau fara sa ma mai gandesc dar nu mi-a placut fraza cu "Azi atatia codati or jucat seara cei de pe top10 sunt codati aproape toti sa stiti asta apropo daca imi dai admin d3El nu o sa ai codati pe srv si stiu admina daca nuh treaba tah" Nu imi place cand va exprimati in felul urmator, dar cand vei invata sa ai mnai mult respect fata de server atunci mai vb. | |
|
pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: Cerere admin uCiGaSu Dum Iul 27, 2008 10:55 am | |
| Ok am sa va promit ca voi fi mai respectos | |
|
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: Cerere admin uCiGaSu Dum Iul 27, 2008 12:36 pm | |
| | |
|
-/+
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 34 Localitate : Marghita Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: Re: Cerere admin uCiGaSu Dum Iul 27, 2008 1:48 pm | |
| Pro uCiGaSu | |
|
pad_vlad
| Subiect: Re: Cerere admin uCiGaSu Dum Iul 27, 2008 5:14 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin uCiGaSu | |
| |
|