| Cerere Admin -/+ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
-/+
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 34 Localitate : Marghita Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: Cerere Admin -/+ Sam Iul 26, 2008 2:36 am | |
| Nume: Mecheres Prenume: Ciprian-Mihai Ani: 18 ani Tara: Romania Localitate: Marghita Nickname: -/+ Vechime Counter-Strike: 5 ani Vechime Pe Server: 3 zile (am jucat si cu alte nickuri, si joc numa noaptea dupa ora 12 ziua mai rar ca full de codati) Detinator Steam: nu ID-ul de Steam: nu ID-ul De Y!M: kod_the_one@yahoo.com | |
|
| |
pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin -/+ Sam Iul 26, 2008 12:45 pm | |
| Eu zik PRO expertule in lame care zice-ai ca ma tai feli adica eu invers : ) eu eram uCiGaSu cu skorul imens de ma re pe 35_hp | |
|
| |
-/+
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 34 Localitate : Marghita Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin -/+ Sam Iul 26, 2008 4:16 pm | |
| intra deseara dupa 00:00 ca stii ca eu numa atuncea joc amu te fac felii ) Nu intrebati de ce uneori am scor de noob si uneori scor de god pt ca ce am eu in pc nu se compara cu ce avetzi voi placa video de 8mb rami 196 procesor 400mhz care dintre voi are asa ceva in comp ) de aia joc uneori asa prost ca mise sacadeaza de la smoke . | |
|
| |
pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin -/+ Sam Iul 26, 2008 4:33 pm | |
| | |
|
| |
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin -/+ Sam Iul 26, 2008 7:05 pm | |
| Imi pare rau ca ai PC slabut ) dar incearca sa til imbunatatesti si apropo si eu as vrea sa va tai felii odata :X -------- In legatura cu cererea este buna dar te rog incearca sa fi mai modest cu lumea ca asa nu vei ajunge departe. Ma voi mai gandi eu cu adminul... | |
|
| |
-/+
| Subiect: Re: Cerere Admin -/+ Sam Iul 26, 2008 9:12 pm | |
| Eu Incerc Sa Fiu Modest Cu Toata Lumea Dar Numi Place Cand Ma Injura Si Fac Hazuri Pe Seama Mea. | |
|
| |
pad_vlad
| Subiect: Re: Cerere Admin -/+ Dum Iul 27, 2008 10:49 am | |
| Asta asa e pai si o atuncea seara jucam 35_hp si voi nu veneati pe rand si yo tot murisem cateodata si mai injuram si yo pe aia care nu veneau pe rand spune ca nu e asha si imi era ciuda ca imi stricase skorul si de aceea injurasem skuzati-ma | |
|
| |
-/+
| |
| |
pad_vlad
| Subiect: Re: Cerere Admin -/+ Dum Iul 27, 2008 5:13 pm | |
| Ok asa am sa fac dar sper ca toti ma skuzati care ari jucat seara atuncea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin -/+ | |
| |
|
| |
| Cerere Admin -/+ | |
|