| criteriu pt selectare admini IMPORTANT | |
|
+3AmericanuXXL snAKe fortza^poli 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
fortza^poli
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Mar Iul 22, 2008 6:56 pm | |
| propun k adminele sa se dea in felu urmator : dak le se aproba cererea de a deveni admin sa se dea in urmatoarea ordine...... la cei noi pe servar prima data moderator pana mai capata experienta si se vede k se si implica in chestia asta dupa 1 luna de moderator sa i se dea administrator dupa 2 luni de administrator sa creasca la semigod si dupa 6 luni de semigod abia at a dovedit k merita god PS : sa se ofere postul de moderator dupa ce a primit slot o sa fie nemultumiti multi dar asta este nu tot au GOD doar cei care demonstreaza k merita
Ultima editare efectuata de catre fortza^poli in Mier Iul 23, 2008 1:12 am, editata de 2 ori | |
|
| |
snAKe
Numarul mesajelor : 28 Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Mar Iul 22, 2008 6:58 pm | |
| Nustiu ce sa zik ! | |
|
| |
AmericanuXXL
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 34 Localitate : timisoara Joburi/Distractii : fotbal Stare de spirit : prietenos Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: pareri Mar Iul 22, 2008 6:58 pm | |
| de la mine ai un PRO foarte bine | |
|
| |
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Mar Iul 22, 2008 7:55 pm | |
| Si problema aceasta o vom evalua in decurs. | |
|
| |
UNIQUE
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 33 Localitate : In al 9-lea cer Stare de spirit : Ocupat Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Vin Iul 25, 2008 12:49 am | |
| Sincer mi se pare putin exagerat ... dupa 6 luni GOD ... totusi 6 luni inseamna ceva timp ... Fara suparare dar ma pricep si eu cat de cat la accesul adminilor si mi se pare exagerat ca dupa 6 luni sa primeasca GOD ... experienta unui admin se observa destul de repede ... mai ales ca acum la inceput e greu ... serverul are nevoie de admini si de reclama ! | |
|
| |
pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Sam Iul 26, 2008 1:40 am | |
| Este bine si asa si yo zik PRO | |
|
| |
-/+
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 34 Localitate : Marghita Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Sam Iul 26, 2008 5:02 am | |
| propunerea asta nici nu trebuia postata pentru ca nai de unde sa stii care-i cel mai bun admin de pe server sau care stie cel mai bine comenzile de admin am avut si eu server de cs si credema ca stiu Eu is CONTRA. | |
|
| |
dE3L Admin
Numarul mesajelor : 192 Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC Data de inscriere : 20/07/2008
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Sam Iul 26, 2008 12:47 pm | |
| Propunerea aceasta este irevirsibila, nu se poate sa face treaba asta, ar fi prea de tot... | |
|
| |
pad_vlad
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 31 Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ Data de inscriere : 25/07/2008
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Sam Iul 26, 2008 12:58 pm | |
| | |
|
| |
dE3L Admin
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Sam Iul 26, 2008 1:02 pm | |
| Cum sa fie bine cand gradul semigod sa se dea dupa 6 luni ar fi prea de tot eu zic ca ar fi destul 2 luni... | |
|
| |
pad_vlad
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Sam Iul 26, 2008 1:03 pm | |
| | |
|
| |
dE3L Admin
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Sam Iul 26, 2008 1:05 pm | |
| Eu ma asteptam de la voi sa imi aduceti acordul cat mai bun in legatura cu intrebarile si cu sugestile, credeam ca sunteti in apropierea intrebarilor... | |
|
| |
pad_vlad
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT Sam Iul 26, 2008 1:06 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: criteriu pt selectare admini IMPORTANT | |
| |
|
| |
| criteriu pt selectare admini IMPORTANT | |
|