Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Crestere In Rang La Admini

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
-/+

-/+

masculin Numarul mesajelor : 19
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/07/2008

Crestere In Rang La Admini Empty
MesajSubiect: Crestere In Rang La Admini   Crestere In Rang La Admini Icon_minitimeDum Iul 27, 2008 2:10 pm

Propunerea mea ar veni felu urmator.
Odata ce ai luat helper(sa nu sarim direct la god si semi-god) sa faci demouri la codati si sa postezi pe forum demourile dam un exemplu-ca sa treci in rang de moderator va trebuie sa faci 5 demouri la 5 codati si asta sa fie intre o perioada de timp sa zicem un fel de alegeri de promovare pt fiecare in parte dami un exemplu-esti helper si vrei ca cresti rang (si ai ai cele 5 demouri facute) va trebuie sa astepti o periada de timp sa zicem 2 saptamani pana adminul se va uita(ownerul dEEl) la demouri si el va decide daca vei fi promovat pe masura ce cresti in rang sa zicem ca prmovezi la moderator va trebuii sa postezi 10 sau 15 demouri la codati si va trebuie sa astepti 5 saptamani pana(pana vor fi alegerile de promovare) adminul se va uita pe demouri si va decide daca e sa promovezi in rang.

Ultima editare efectuata de catre -/+ in Dum Iul 27, 2008 4:24 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
dE3L
Admin
dE3L

masculin Numarul mesajelor : 192
Joburi/Distractii : Snooker, HLDS, Freeruning, PC
Data de inscriere : 20/07/2008

MesajSubiect: Re: Crestere In Rang La Admini   Crestere In Rang La Admini Icon_minitimeDum Iul 27, 2008 2:18 pm

Buna idee, chiar as fi incantat de ea, sincer sa fiu "-/+" chiar esti un om pe masura, sa sti ca te apreciez foarte mult felul ca ma ajuti cu idei, si nu uita daca vei continua tot asa vei fi rasplatit cum se cuvine...
Sus In jos
http://a4games.tk
-/+

-/+

masculin Numarul mesajelor : 19
Varsta : 34
Data de inscriere : 26/07/2008

MesajSubiect: Re: Crestere In Rang La Admini   Crestere In Rang La Admini Icon_minitimeDum Iul 27, 2008 4:18 pm

fac si eu ce pot RazzSmile) vezi ca am mai postat un demo la reclamatii Wink) *bTk*-c* la Codati Dupa Ora 00:00

maine ma duc sa ma interesez de un comp nou Razz am chef si de umpik de mu si cabal Wink) si de un mix Very Happy
Sus In jos
pad_vlad

pad_vlad

masculin Numarul mesajelor : 68
Varsta : 31
Localitate : OrAdEa SzY SuNt DiN VeLeNtZa CaRtYeR CaRe-My pLaCe MuLtZ
Joburi/Distractii : Sa Ma DuCk In ExCuRsY,Sa Ma JoCk,Sa PoStEz Pe FoRuMuRi
Stare de spirit : BuNiCiKa CrEdZ
Data de inscriere : 25/07/2008

MesajSubiect: Re: Crestere In Rang La Admini   Crestere In Rang La Admini Icon_minitimeDum Iul 27, 2008 5:12 pm

Ok este bine si asa voi face si eu demo-uri la codati
Sus In jos
http://WwW.pWg-Cs.In-Goo.CoM/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Crestere In Rang La Admini   Crestere In Rang La Admini Icon_minitime

Sus In jos

Crestere In Rang La Admini
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru admini
» criteriu pt selectare admini IMPORTANT

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: A4games Forum :: Cos de reciclare-
Mergi direct la: